Err

One order = one tree planted
Customer service: [email protected]
spanish site andorran site french site
Follow us:

CONDICIONS GENERALS DE VENDA El ecommerce o botiga en línia https://www.hidden-den.com/ és propietat de HIDDEN-DEN SLU.

Les següents condicions regulen la venda dels productes presentats en aquesta web, a través de qualsevol altre subdomini de https://www.hidden-den.com/o qualsevol informació allotjada al nostre servidor extern, pertanyents a les col·lectivitats gestionades per la societat HIDDEN-DEN, té el domicili a PAL, ANDORRA.

Tant la navegació per la botiga en línia com l'adquisició de qualsevol dels productes oferts en ella, suposen l'acceptació com a usuari, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents condicions generals de contractació i utilització. Tanmateix això, si tens algun dubte sobre les mateixes et preguem contactar amb el nostre servei d'Atenció a l'Client o contactar amb el correu [email protected]

HIDDEN-DEN podrà en tot moment i sense previ avís, modificar les presents condicions generals de contractació i ús, així com les condicions particulars que, si escau, s'incloguin, mitjançant la publicació d'aquestes modificacions a la botiga amb la finalitat que puguin ser conegudes pels usuaris, i quedant constància de la data d'aquestes modificacions, sempre respectant la legislació i les normes vigents. Els productes oferts en aquest lloc web, i més concretament els preus, característiques, promocions i qualsevol altre tipus d'informació, podran variar sense avís previ.

1. Propietat de el contingut de la web.

Tots els continguts publicats a la botiga i especialment els dissenys, il·lustracions, textos, gràfics, fotografies, imatges, logos, icones, botons, així com el programari, els noms comercials, les marques o dibuixos industrials i qualsevol altre signe susceptible d'utilització industrial i comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de HIDDEN-DEN.

HIDDEN-DEN no serà responsable, en cap cas i sota cap concepte, de les infraccions d'aquests drets que pugui cometre l'USUARI.

2. Servei d'Atenció a l'Client

Per a qualsevol tipus de dubte, consulta o suggeriment, sobre els productes pots enviar els teus comentaris per correu electrònic a [email protected]

3. Cobertura de l'oferta.

Els productes oferts es distribueixen al voltant de el món.

4. Garanties de compra

Els articles oferts en aquesta pàgina web són productes de la col·lecció de HIDDEN-DEN i compleixen els mateixos requisits de qualitat i garantia que els productes posats a la venda en els establiments comercials.

Cada producte va acompanyat de les següents dades:

* Nom de l'article

* Imatge / es de l'article

* Descripció de l'article

* Colors disponibles

* Preu en euros

HIDDEN-DEN ha realitzat un esforç per mostrar els colors dels productes de la forma més propera a la realitat possible. No obstant això això, el color dels productes que apareixen en pantalla pot estar subjecte a variacions depenent de la qualitat de l'monitor del seu ordinador. En aquest sentit HIDDEN-DEN no pot garantir que els colors que apareguin en el seu monitor s'ajustin fidelment a la realitat.

Les ofertes especials, promocions o descomptes seran vàlids fins a la data indicada o fins a fi d'existències.

5. Procediment de compra

Per realitzar una comanda a través de el disseny web de l'ecommerce pots optar per comprar com a usuari registrat o, si ho desitja, com a usuari convidat, emplenant el formulari electrònic que en cada moment aparegui a la botiga i seguint les instruccions indicades en el mateix. Després del registre, i per procedir a la compra de productes, hauràs d'afegir el producte que vols adquirir a la cistella, segons les indicacions recollides en pantalla, emplenant a aquests efectes el formulari de comanda subministrat i validant el mateix. La validació de la comanda per part de client suposa expressament el coneixement i acceptació d'aquestes condicions generals de contractació com a part de la celebració de l'contracte.

5.1. Comanda:

Els articles que es vulguin adquirir hauran de ser seleccionats i afegits a la cistella de la compra mitjançant "clic" sobre la icona corresponent. La cistella de la compra contindrà la referència de l'article seleccionat, el seu nom i el preu en euros. De forma separada, es detallaran els impostos que corresponguin i, d'altra banda, les despeses d'enviament que corresponguin en funció de país de destinació.

El full de comanda sol·licitarà les dades personals que s'incorporaran a la nostra base de dades amb l'objecte de poder processar la comanda per part de HIDDEN-DEN i de facilitar la realització de noves compres a la nostra botiga. De la mateixa manera, podràs accedir a les teves dades personals. Recorda que les dades personals han d'indicar-amb tota exactitud per evitar confusions o incidències en l'enviament del / s article / s adquirits. A més, en el cas que així ho sol·licitis, rebrà per correu i / o e-mail informació i publicacions relatives a productes comercialitzats per HIDDEN-DEN.

Un cop emplenada l'ordre de compra, i abans de l'enviament de la comanda es presentarà un resum identificant l'article adquirit, el seu preu total (transport i impostos inclosos) i les dades d'enviament. La comanda haurà de ser confirmat mitjançant "clic" al botó ACCEPTAR.

5.2. Preus i Moneda:

Tots els preus publicats per HIDDEN-DEN a la botiga inclouen els impostos indirectes (Impost sobre el Valor Afegit).

Les compres realitzades per residents en qualsevol dels països extracomunitaris estan exemptes de l'pagament de l'IVA (les despeses de despatx de duanes i els impostos d'importació no estan inclosos en el preu de l'article ni en el de l'enviament, i ha de pagar en destí per el receptor de la mercaderia). A causa del seu especial règim fiscal, són considerats territoris extracomunitaris els àmbits geogràfics corresponents a Canàries, Ceuta i Melilla.

HIDDEN-DEN presenta i ven els productes en EUROS.

5.3. Forma de Pagament:

Les compres es pagaran amb targeta de crèdit o dèbit securitzada (VISA, MASTERCARD), mitjançant PayPal, o transferència. No s'admetran altres formes de pagament.

Per als pagaments amb targeta de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà online, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament de l'entitat financera corresponent, un cop s'hagi comprovat que les dades comunicades són correctes. Confirmada la transacció, es comunicarà a través de la pròpia pàgina web el número de comanda perquè es pugui en tot moment i des de l'ordinador fer el seguiment de la mateixa. Així mateix, es remetrà un missatge de correu electrònic, amb una descripció de la comanda i les dades personals que hagin estat comunicats. La no recepció d'aquest missatge pot ser degut a algun problema transitori de comunicacions a la xarxa oa algun error d'escriptura en l'adreça de correu electrònic comunicada. En tots dos casos, és aconsellable que es contacti amb Atenció a l'Client o enviar un correu a [email protected]

En concret, HIDDEN-DEN t'ofereix les següents formes de pagament:

- Targeta de crèdit VISA, MASTERCARD; PAYPAL

Et garantim que cadascuna de les transaccions realitzades per HIDDEN-DEN és 100% segura. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur.

Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa, i les dades de la targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades sinó que van directament a l'banc.

Et demanarem sempre les següents dades sobre la teva targeta VISA, MASTERCARD: el número de targeta (PAN), la data de caducitat, i un Codi de Validació (CVV) que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en cursiva en el revers de la teva targeta, oferint, d'aquesta manera, més garanties sobre la seguretat de la transacció.

Un cop introdueixes les teves dades, l'operació és enviada a l'entitat emissora de la targeta, la qual valida, l'autenticació de l'operació. L'entitat emissora de la targeta comprova per tant l'autenticitat de la titularitat.

5.4 Transport de la comanda. Despeses d'enviament

El transport dels articles comprats a HIDDEN-DEN realitzarà a través d'una empresa de missatgeria i serà lliurat en els terminis més endavant detallats en funció de la destinació de lliurament de la mercaderia.

Per evitar incidències en el lliurament (adreces errònies, impossibilitat de trobar algú al domicili, etc.), és indispensable emplenar correctament el corresponent formulari sent obligatori emplenar la casella relativa als telèfons de contacte.

El preu de l'transport serà detallat en el procés de la comanda de compra dels usuaris.

Informació addicional per a comandes amb destinació a Illes Canàries, Ceuta i Melilla:

Els imports que calcula la botiga per a comandes amb destinació a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla:

- No inclouen l'IVA.

- No inclouen l'IGIC, el qual serà pagat pel client a l'rebre el paquet.

- No inclouen els costos de duanes. Els quins seran pagats pel client a l'rebre el paquet.

L'enviament d'aquestes comandes es realitzarà mitjançant transport marítim el que comporta una data de lliurament més llarga del que és habitual, sent entre 7 - 20 dies hàbils.

Els costos d'enviament poden ser modificats en qualsevol moment sense previ avís. Aquests preus inclouen impostos indirectes. HIDDEN-DEN ha seleccionat per a tu el mode de transport més econòmic per totes les destinacions a on venem. Segons la destinació utilitzem La Poste i Correus.

Aquest canvi serà aplicable a partir de el moment en què s'inclogui la modificació en les presents condicions. En tot cas, seran vàlids aquells costos d'enviament que apareguin en el moment de realitzar la comanda.

Pot passar que algun producte de la nostra botiga tingui manca d'estoc per algun article, talla o color. En aquest cas, HIDDEN-DEN assumeix el compromís d'oferir als client opcions alternatives, incloent el reintegrament immediat de diners pagats a HIDDEN-DEN.

La responsabilitat de HIDDEN-DEN queda limitada en casos de força major (vagues, fenòmens climatològics adversos que impedeixin el tràfic normal per terra, mar o aire, ...). En aquests casos, HIDDEN-DEN lliurarà les comandes el més aviat possible, i els terminis indicats no aplicaran.

6. devolucions de productes defectuosos

En cas de producte defectuós, el venedor haurà de procedir, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa de preu o resolució de l'contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari. El venedor respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament. El consumidor i usuari ha d'informar el venedor de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d'ella.

A més de l'recordatori de l'existència d'una garantia legal de conformitat per als béns, l'existència i les condicions dels serveis postvenda i les garanties comercials.

7. Canvis i devolucions.

Si un cop rebuda la compra no quedes satisfet / a, HIDDEN-DEN permet el seu canvi o devolució en un termini de 14 dies a comptar de la data de la seva recepció sempre que l'article no hagi estat usat en la pràctica esportiva o danyat. Així, HIDDEN-DEN no podrà acceptar canvis ni devolucions d'articles danyats o utilitzats en una pràctica esportiva. En tot cas l'article ha d'incorporar la seva etiqueta original, la qual no pot estar despresa de la mateixa en el seu format original.

A la recepció del producte en les condicions abans esmentades, et reemborsarem el valor de la comanda. Per tant, per a poder tramitar la teva devolució satisfactòriament, t'agrairem que ens facis arribar el producte en perfectes condicions, sense usar i amb la seva etiqueta, incloent les instruccions d'ús, muntatge o rentat, quan n'hi hagi. És molt important que ens tornis el / els productes de canvi o devolució perfectament embalats. En cas que els productes resultin danyats a causa d'un embalatge inadequat, no podrem acceptar la teva devolució.

Així mateix, podrà també dur-se a terme la devolució del producte a HIDDEN-DEN en el cas que el producte sigui defectuós en origen o, si escau, quan el producte, per error nostre, no correspongui a l'objecte de la comanda. En aquest cas HIDDEN-DEN tramitarà la recollida, i nou lliurament del producte en la direcció de la casa que ens indiqui.

Procés de devolució:

* Contacta amb nosaltres a [email protected] i explica'ns el teu desig de tornar el material així com el motiu de la devolució.

* Et demanarem que tornis teus productes.

Ens ho pots fer arribar pels teus mitjans o contractar el nostre servei de missatgeria o ens el pots lliurar en mà a la mateixa adreça.

* Una vegada que rebem la mercaderia als nostres magatzems i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, HIDDEN-DEN s'admetrà la devolució del producte i es procedirà a l'reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada. Si vas efectuar el pagament a través de targeta de crèdit, es et abonarà l'import en la mateixa targeta de crèdit. Si no vas efectuar el pagament amb targeta de crèdit, et sol·licitarem un número de compte on abonar l'import.

En cas que optis perquè et sigui subministrat a la nostra botiga virtual un nou producte, se't repercutiran les despeses d'enviament.

Tingues en compte que HIDDEN-DEN no admet enviaments a ports deguts, i que per tant el cost de l'enviament corre del teu càrrec, a excepció dels casos de producte defectuós en origen o error en el producte objecte de comanda, en els quals tots els costos aniran a càrrec de HIDDEN-DEN.

8. Protecció de dades caràcter personal.

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals ens faciliti seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de HIDDEN-DEN. La informació facilitada per l'USUARI podrà ser utilitzada per HIDDEN-DEN.

HIDDEN-DEN recollirà la següent informació quan ho facis: nom, cognoms, adreça de lliurament i facturació, adreça de correu electrònic i número de telèfon, amb l'objectiu de prestar-te un bon servei.

La finalitat d'aquest fitxer és la següent:

* Servir millor, lliurar la comanda sense demores, i contactar en cas que hagin incidències en el lliurament.

* Enviar-informació de productes que poden ser del teu interès, o fins i tot oferir-te promocions de servei gratuït.

* Fer seguiment en el cas que hagis abandonat el procés de compra, i intentar ajudar-te en el cas que hi hagi hagut un problema durant la teva visita a la nostra botiga.

En qualsevol cas, només et contactarem en el cas que ens hagi autoritzat expressament en la casella corresponent, a enviar-te, a través d'e-mail i / o correu, comunicacions comercials per informar sobre nous productes, ofertes especials, ajuda en el procés de compra i la cistella de la compra, i novetats relacionades amb aquesta pàgina web.

Així mateix HIDDEN-DEN podrà enviar comunicacions comercials del seu interès, que seran en tot cas, limitades exclusivament a productes comercialitzats per clients de HIDDEN-DEN.

Els clients de HIDDEN-DEN podran en tot moment exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per correu electrònic a [email protected]

9. cookies

HIDDEN-DEN utilitza cookies amb l'única finalitat d'oferir un servei més personalitzat i ajudar que la navegació per les seves pàgines resulti més fàcil i ajustada a les preferències dels seus usuaris. Una galeta és un petit fitxer de text que un servidor de pàgines web emmagatzema a la unitat de disc dur de l'usuari. Les cookies no poden per si mateixes identificar una persona ja que no fan referència a cap dada de caràcter personal i no es poden executar com a codi o contenir virus.

Les cookies ens ajudaran, per exemple, a guardar la configuració de l'usuari (idioma i el lloc des del qual navega) perquè no hagi d'introduir aquests detalls de nou en la propera visita. A més, ens permetrà gestionar la seva cistella de la compra i conservar la informació de la seva comanda mentre recorre les nostres pàgines. Si vols, pots desactivar les cookies mitjançant les opcions del navegador.

10. Diversos

HIDDEN-DEN es compromet a través d'aquest mitjà a no realitzar publicitat enganyosa. A aquests efectes, per tant, no seran considerats com publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar al llarg de l'contingut de les diferents seccions de la botiga online, produïts com a conseqüència d'un manteniment i / o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda és aquestes seccions. HIDDEN-DEN, com a conseqüència del que disposa aquest apartat, es compromet a corregir-ho tan aviat com tingui coneixement d'aquests errors.

Els usuaris que contractin a través de la botiga online reconeixen ser majors d'edat. La contractació duta a terme per menors d'edat requereix l'autorització prèvia dels seus pares, tutors o representants legals, els quals seran considerats responsables de la contractació duta a terme pels menors al seu càrrec. Seran els menors d'edat que han de demanar el consentiment necessari per a procedir a la contractació.

11. Llei i jurisdicció competent.

Les presents condicions de compra estan sotmeses a la legislació andorrana per tant les operacions de venda s'entendran realitzades al domicili de HIDDEN-DEN.

Per a la solució de qualsevol qüestió litigiosa derivada d'aquest contracte o acte jurídic, les parts poden acudir a la Junta Arbitral de Consum d'Andorra, a qui se li encomana la designació de l'àrbitre o àrbitres i l'administració de l'arbitratge. Per al cas que cap dels anteriors sistemes fos efectiu, ambdues parts es sotmeten, als Jutjats i Tribunals de la ciutat d'Andorra amb renúncia al seu propi fur si aquest fos altre. En casos de disputes amb persones físiques, amb domicili a Andorra, que tinguin la consideració de consumidors finals, d'acord amb la normativa aplicable, els Jutjats seran els de el domicili de l'consumidor.

Les presents condicions generals de contractació es troben actualitzades a data de 21 de Juny de 2021.

12. Competència judicial

Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de el domicili de l'usuari. Sempre a càrrec i sota la responsabilitat de HIDDEN-DEN.