Err

One order = one tree planted
Customer service: [email protected]
spanish site andorran site french site
Follow us:

POLÍTICA D'ENVIAMENTS


Volem que gaudeixis el més aviat possible la teva comanda Hidden-den, per això intentem oferir un temps reduït de lliurament.

DESPESES D'ENVIAMENT


ENVIAMENT I DUANES

Quan es processarà la meva comanda?

Totes les comandes es gestionen i s'envien des del nostre magatzem a Andorra/França. Si us plau, espereu un temps addicional perquè la seva comanda sigui processat durant les vacances i les temporades de rebaixes. Processem comandes de dilluns a divendres. Les comandes es processaran dins de 1-2 dies hàbils a partir de la data de la comanda i s'enviaran al dia següent després del dia de processament. Recordeu que no enviem els caps de setmana.

Quant de temps durà rebre la meva comanda?
Una vegada que faci la seva comanda, esperi d'1 a 2 dies hàbils perquè processem les seves comandes. Després d'això, prendrà entre 1 i 3 dies hàbils per al lliurament a la Península, i entre 2 i 7 dies hàbils per a les comandes internacionals (segons la ubicació).

Em cobraran impostos i duanes?
Els preus que es mostren en el nostre lloc estan lliures d'impostos en euros, el que significa que és possible que hagi de pagar els aranzels i impostos una vegada que rebi la seva comanda. Els impostos d'importació, aranzels i aranzels duaners relacionats es poden cobrar una vegada que la seva comanda arribi al seu destí final, i ho determina la seva oficina de duanes local. El pagament d'aquests càrrecs i impostos és la seva responsabilitat i no serà cobert per nosaltres. No som responsables dels retards causats pel departament de duanes del seu país. Per a més informació sobre els càrrecs, poseu-vos amb la seva oficina de duanes local.ATENCIÓ: El client ha de verificar l'estat del paquet al recivirlo, si passen + de 2 dies Hidden Den no es fa responsable si el paquet s'ha danyat durant el transport.

A causa del règim fiscal d'alguns països, en aquests països no s'aplicarà IVA als preus mostrats a la web, però, en rebre la comanda és possible que s'hagin d'abonar impostos, aranzels o càrrecs de despatx corresponents a aquestes comunitats.

Hidden-den no es fa responsable dels impostos, aranzels o càrrecs de despatx corresponents a aquestes.