Err

One order = one tree planted
Customer service: [email protected]
spanish site andorran site french site
Follow us:

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS


La nostra política té una durada de 15 dies. Si han passat dies 15 des del teu compra, per desgràcia no podrem oferir un reemborsament o canvi.

Hidden-den realitzarà el reemborsament una vegada verificat l'excel·lent estat del rellotge i la seva caixa. Si el rellotge retornat, no està en perfectes condicions, Hidden-den no realitzarà el reemborsament i li tornarà el rellotge al comprador ..
Per completar la teva devolució, requerim un rebut o prova de compra.

El comprador té el dret a cancel·lar i procedir a una devolució de la compra dins dels 15 dies posteriors al lliurament. Aquest dret s'aplica només en el cas que el producte i el seu embalatge original es puguin retornar en les mateixes condicions en què es va rebre i la peça de seguretat que activa el mecanisme no s'ha de treure.

Per prodecer a una devolució, cal enviar un correu electrònic a [email protected] per programar la devolució i així rebre una etiqueta de devolució preparada.

Reemborsaments:
Una vegada que el teu devolució és rebuda i inspeccionada, enviarem un correu electrònic per notificar-te que hem rebut la teva devolució. També et notificarem l'aprovació o rebuig de la teva reemborsament.

Si aquesta a estat aprovada, llavors el teu reemborsament serà processat i un crèdit serà automàticament aplicat a la teva targeta de crèdit o mètode original de pagament, en una certa quantitat de dies.

Reemborsaments tardans o perduts:

Si encara no has rebut el teu reemborsament, si us plau verifica el teu compte bancari una altra vegada.
Després contacta a la teva companyia de targeta de crèdit, pot portar el seu temps abans que la teva reemborsament es postegi oficialment.
Pròxim pas, contacte al teu banc. Sovint passa cert temps abans que la teva reemborsament es postegi.
Si has seguit tots aquests passos i encara no fes rebut el reemborsament, si us plau contacta'ns a [email protected]

Articles en oferta:
Només els articles a preu regular seran reemborsats, desafortunadament els productes en oferta no poden ser refundats.

Intercanvis:
Només reemplacem articles que estiguin defectuosos o danyats. Si necessites canviar-ho pel mateix article, envia'ns un correu electrònic a [email protected]

Enviament:
Per retornar el teu producte, has de enviar-los a [email protected] avisant per email amb em nombre de seguiment.

Seràs responsable pel pagament de les despeses d'enviament per al retorn de l'article. Les despeses d'enviament no són reemborsables. Si reps un reemborsament, la despesa de l'enviament de la devolució serà deduït del teu reemborsament.

Depenent d'on visquis, el temps que prengui rebre el producte intercanviat, pot variar.

Si estàs enviant un producte de valor major a 75€, hauries de considerar fer servir un servei d'enviament rastrejable o comprar segur per a l'enviament. Nosaltres no garantim que rebrem el teu devolució.

El comprador té el dret a cancel·lar i procedir a una devolució de la compra dins dels 15 dies posteriors al lliurament. Aquest dret s'aplica només en el cas que el producte i el seu embalatge original es puguin retornar en les mateixes condicions en què es va rebre i la peça de seguretat que activa el mecanisme no s'ha de treure.

Per prodecer a una devolució, cal enviar un correu electrònic a [email protected] per programar la devolució i així rebre una etiqueta de devolució preparada.

En cas de dany produït per l'empresa d'enviament:

És important que el client revisi els seus productes quan rebi l'enviament per verificar que els productes no estiguin danyats i estiguin correctes. Si rep un article i veu que li han enviat l'article incorrecte o està malmès, contacteu-nos dins dels 15 dies. Qualsevol queixa s'ha de fer al nostre equip utilitzant el correu electrònic [email protected], o a través del nostre formulari de contacte a la pàgina de contacte del nostre lloc web.

Proporcioni el nombre de comanda, el comprovant de recepció d'enviament juntament amb el nom, numero, o identificació de l'empleat de l'empresa d'enviament (si en té), fotos de l'embalatge i li respondrem el més aviat possible amb instruccions sobre com retornar l'article . És important que el producte retornat estigui embalat de tal manera que no pugui danyar-se al reenviament.